Camping Cingov 2007

 

Tatran   Alpejska chata

Camping Cingov / Tatran

Reconstructie: (vertaling website)

Beste bezoekers,
Je bent in het recreatiegebied Ďurkovec, die werd opgericht in de vroege jaren '60 van de vorige eeuw onder de naam TJ Tatran en geëxploiteerd tot 2009. In 2014 zijn we begonnen met de werkzaamheden die nodig zijn vergane glorie van dit centrum te herstellen. In de eerste fase zijn we begonnen met het schoonmaken rond het afval en sloopwerkzaamheden op de cottage-type Alpina.

In de komende maanden willen we deze hutten gebouwd in een moderne stijl, met behulp van groene technologie om de behoeften van het heden weerspiegelen.

De volgende fase zal de bouw van het huidige gebouw belde de receptie, waar u kunt eten, kwaliteit koffie en lekker eten, aangename sfeer kon vinden, en in het bijzonder onderstreepte een prachtige setting.

Geleidelijk wakker de andere huisjes aan de behoeften van een min of meer talrijke groepen die naar Ďurkovec komen voor sportieve doelstellingen weerspiegelen, ontspannen in de natuur, romantische wandelingen in paren, of vliegeren met kinderen.

Wij geloven dat in samenwerking met andere instanties hier in de toekomst, naast de wandelpaden en fietspaden vindt u langlaufloipes.
 

Info camping:

Wij hebben 2 keer op deze camping gestaan, echter lag de camping  toen op een andere plaats. De camping ligt net als camping Podlesok aan de rand van het Slowaakse paradijs. De meeste wandelroutes starten echter bij camping Podlesok.

De camping ligt vrij dicht bij de plaats Spisska Nova Ves. Op camping is een restaurant en er zijn huisjes te huur.

 

Vanaf de oude camping had je een mooier uitzicht.

 

Toilet en douche:

De voorzieningen zijn oud, maar schoon.

 

Info omgeving:

Vanuit deze camping kunt u het Slowaakse paradijs, de Hoge Tatra en oude stad Levoca bezoeken. Verder kunt u nog de ijsgrot vlakbij Dedinky bezoeken.

 

Route naar de camping

 

Link naar de site van de camping

Link naar homepage Slowaakse Paradijs

Link naar homepage van de Hoge Tatra

Link naar homepage Levoca

link naar de homepage van de ijsgrot.

Link naar de homepage van Dedinky.