de eigenaar en eigenaresse van de camping

receptie en terras op de camping         terras en receptie van de camping

 

Camping Jasov

 

In 2015 nog even weer op de camping gekeken. Is eigenlijk niet meer geschikt om te kamperen en hebben een andere camping gezocht.

 

Info camping:  

Wij hebben verschillende keren op deze camping gestaan. De camping heeft meerdere eigenaren gehad. Dit echtpaar heeft nu de camping overgenomen. De camping ligt in het dorpje Jasov. De camping ligt naast een klein meertje. Op de camping is een restaurant en er staan vakantiehuisjes op het terrein. Er is voldoende schaduw. In dorp Jasov kun (lopend) je boodschappen halen.  

 

Douche en toilet voorzieningen:

Er is een gebouw met in totaal 4 toiletten en 4 douchen. De voorzieningen waren schoon.

 

Info omgeving:  

Jasov lig in een prachtige berggebied waar je mooie wandelingen kunt maken. Breng een bezoek aan Zadielsky Dvorniky (10 km). Een wandelroute met watervallen en steile rotsen.

U moet zeker de grotten van Domnica bezoeken. Dit is een van de langste grotten van Europa. Je vaart met een bootje op een ondergrondse rivier. De grot loopt door tot ver in Hongarije. De grot ligt op de grens van Slowakije en Hongarije.

Voor kinderen is een bezoek aan de stoomtrein bij Kosice de moeite waard.

SILICK┴ ĽADNICA

bevindt zich ten zuidwesten van de gemeente Silica in de Silica-vlakte in de Slovaakse Karst. De grotkloof is 50 m lang, 30 m breed en 91 m diep. Het hele jaar is ze bedekt met ijs, waarvan de leeftijd op 2000 jaar wordt geschat. De grot werd reeds bewoond door de oermens. De kloof is vrij toegankelijk via het aangeduide wandelpad, dat vertrekt aan de parking vˇˇr de gemeente Silica.

Steden in omgeving:

U moet zeker een dag naar Kosice gaan. Het heeft gerestaureerd stadscentrum en is prachig om te zien.

 

Route naar de camping:  

U volgt de weg Roznava - Kosice. U neem vervolgens de afslag naar het Moldava. In dit dorp volgt u de richting Jasov. In het dorp gaat u linksaf (r. een klooster) Kort na dit klooster kunt u niet verder. Links ziet u nu de camping liggen.

 

Link naar de website van Jasov

 

Link naar homepage van Kosice

 

Link naar homepage van de camping in Jasov

 

Link naar homepage van andere camping Sokol vlakbij Jasov.

 

 

toilet -douche hok

 

reizende Engelsman op de camping, een bijzondere man