Camping Termalne Kupalisko Vincov les

Info camping/bronnenbad

 

 

Het is een heerlijk rustige familie camping met een bronnenbad. Een van de baden heeft een temperatuur van 37 graden.Op de camping genoeg om te eten en te drinken en ook nog een klein winkeltje.

 

In het dorpje Sladkovicovo vlakbij de camping (1 km),  is een supermarkt, een ijsjestent en een pizzeria. Er is zelfs nog een pinautomaat.

 

Toilet en douche:

Deze voorzieningen waren redelijk nieuw en werden goed schoongemaakt.

Elke ochtend rook het weer heerlijk. Altijd warm douche water. Je gebruikt het warme bronwater ook als douche. Dit is overigens geen drinkwater en het stinkt ook. (sterke ijzerlucht)

 

Info omgeving:

De camping ligt in de Donauvlakte (zie ook info Donauvlakte)  De steden Nitra en ook Trnava zijn  zeker de moeite waard. Verder kunt u nog gemakkelijk een bezoek brengen aan Bratislava. Verder kunt u het wijngebied bij Pezinok bezoeken en de Kleine Karpaten. Ook kunt u het kasteel Cerveny Kamen bezoeken

 

 

Route naar de camping:

Volg de snelweg Bratislava - Trencin en kies bij de afslag Trnava de richting Sered. Bij Sered neemt u de afslag Sladkovicovo in het dorp volgt u de borden Kupalisko en komt dan bij de camping uit. De camping en het bronnenbad liggen aan de weg Sladkovicovo - Galanta.

Link website van de camping en bronnenbad.

Link Nitra

Link Trnava

Link wijngebied Pezinok

Link naar kasteel Cerveny Kamen.

.