Camping Zelena Voda

Video opnamen van de camping:

Info camping:

Wij hebben al verschillende keren op deze camping gestaan. Het was dan of de 1e camping in Slowakije of de laatste voordat wij naar Tjechie rijden. De camping is goed en heeft een prachig meer om in te Zwemmen. Het water is glashelder en diep.  Het is een grintgroeve geweest. Er staat een restaurant naast de camping. Regelmatig is er op parkeerterrein live muziek. Tot diep in de nacht kan het rumoerig zijn. De camping ligt vlakbij de stad Nove mesto. Je kunt er gemakkelijk naar toe lopen.

 

Toilet en douche:

De voorzieningen zijn redelijk en worden elke dag goed schoongemaakt.

Iedere kampeerder krijgt een kaartje en deze moet je tonen bij het betreden van deze voorzieningen. In de avond en nacht is er geen toezicht en kun je vrij gebruik maken van het toilet. Dit is ook gelijk het probleem want 's nacht maken veel mensen er een puinhoop van.

 

 

Info omgeving:

Het centrum van de stad Nove mesto is geheel vernieuwd er is een prachig plein met fonteinen. In het centrum zitten ook 2 ijsjeszaken (schepijs)  met veel smaken schepijs. Een bezoek aan de ruine Beckov moet zeker op het programma staan.

Vanaf deze ruine een prachig uitzicht. In de zomer zijn er soms festiviteiten, ridderspelen e.d. Wij hebben nog nooit het geluk gehad dat wij net op de juiste datum op de camping waren.  Verder is een bezoek aan Piestany en Trencin zeker de moeite waard. Trencin om zijn mooie ruine en Piestany om zijn geneeskrachtige  bronnen.

 

 

 

Route naar de camping:

Camping is erg gemakkelijk te vinden. Je neem op de snelweg Bratislava-Trencin de afslag Nove Mesto. Na een paar honderd meter ziet u de camping (rechts) liggen.

 

Link  met informatie over het meer en de camping

Link naar de pagina van de stad Nove mesto ad Vah

Link naar het kasteel Beckov.