camping pieniny

 

toegangsweg camping

 

Info camping:  2019 - camping bleek gesloten te zijn.

Wij hebben geen naam van de camping gevonden. De camping is er echter niet minder leuk door. Op de camping is een leuk restaurant waar je wat kunt drinken en eenvoudige Slowaakse maaltijden kunt krijgen. Vanaf de camping een prachtig uitzicht. Het dorp is op loop afstand en het klooster ligt tegen de camping aan.

In dorp kun je ook een fiets huren. Wij hebben een fietstoch gemaakt op goede fiets en zijn langs de rivier gefietst (stroomafwaarts) tot over de Poolse grens. De man van de fietsen verhuur sprak Duits.

Een wandeling naar de top van de berg is (drie kronen) ook een aanrader. Vanaf de berg een prachtig uitzicht. Op de top de komen moet je betalen.

Toilet en douche:

Het toilet gebouw is geheel vernieuwd, de voorzieningen werden goed schoongemaakt. Er zijn 2 gebouwen, als het druk is kunt u uitwijken naar dit gebouw.

 

Info omgeving

Een vlotvaart over de rivier, er zijn verschillende opstap mogelijkheden en het is ook vanaf de camping mogelijk. Het klooster ligt gelijk naast de camping en is te bezichtigen.

In Cerveny Kastor kun je fiets of kano huren. In het dorp ook verschillende restaurants. In Spisska Nova ves kunt u een pinautomaat vinden.

 

Als u via Spiska Bela, Spisska Stara ves Cerveny Klastor binnenkomt dan is het de 2e camping. De eerste camping is autocamping Dunajec.

 

toiletgebouw

tenten gedeelte direct langs de rivier

uitzicht vanaf de camping

fietsen langs de rivier

uitzicht vanaf de berg