Oude foto van de Camping in Safrikovo

 

 

Info camping 

 

Het centrum van het recreatiegebied is een strand zwembad, dat wordt geëxploiteerd sinds 1969 door kunstmatig creëren van de tank - een natuurlijk zwembad met een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2 met een waterdiepte van maximaal 2,2 m, wordt gevuld met water uit zee oog aangeduid als "warm water". Het natuurlijke zwembad is omheind voor de kinderen.
Naast een natuurlijk zwembad is een zwembad met een afmeting van 50 x 25 m, met een diepte van 1,3 meter.
Vanaf het strand is ook goed mineraalwater op een diepte van 155 m. Volgens laboratoriumonderzoek is een natuurlijk gemineraliseerd hydro, kalk-magnesium, koolzuur water. In de winkels kunt u kopen in verpakkingen Gemerka.

Aan het strand u kamperen, biedt accommodatie in een hostel. Toeristische hostel bestaat uit 35 tweepersoonskamers met een totale capaciteit van 70 personen. De camping is open ruimte gereserveerd voor het parkeren van caravans en ruimte voor kamperen in het aantal 40 locaties met een totale oppervlakte van 425 m2

 

 

Toilet en douche

De voorzieningen waren oud, maar schoon.(zie foto boven)

 

Info omgeving:

Vanuit deze camping kun je goed de slovensky kras bezoeken.

Dit is een prachtig gebied met veel mooie grotten. Een bezoekje aan Hongarije behoort ook tot de mogelijkheden want het ligt niet ver van de grens.

 

Route naar de camping:

Volg de doorgaande route van Rimavska Sobota naar Roznava.

In het dorp Safrikov komt u bij een splitsing van wegen. De weg naar links gaat naar Roznava. U gaat rechtsaf. Nu ziet u de borden welke verwijzen naar de camping.

 

Link naar de website van de camping

 

Link naar het water in Tornala

 

Link naar Mesto Tornala

 

Link naar het gebied Slovensky kras. Het is in het slowaaks, echter is goed te zien welk gebied het betreft en via de linken kunt u zien wat het u te bieden heeft.