Bovenstaande foto's komen van de website van de camping.

 

Camping Zelena Voda

 

 

Info camping:

Wij zijn in 2014 voor het laatst op deze camping geweest. Wij stonden er in een weekend. Een weekend met veel harde muziek. De camping is goed en heeft een prachig meer om in te Zwemmen. Het water is glashelder en diep.  Het is een grintgroeve geweest. Regelmatig is er in het weekend op het parkeerterrein live muziek. Tot diep in de nacht kan het rumoerig zijn. De camping ligt vlakbij de stad Nove mesto. Je kunt er gemakkelijk naar toe lopen.  De camping ligt dicht bij de snelweg Bratislava - Zilina maar die hoor je op de camping niet. Voor de actuele situatie verwijs ik u naar de website van de camping.

 

 

Info omgeving:

Het centrum van de stad Nove mesto is geheel vernieuwd er is een prachig plein met fonteinen. In het centrum zitten ook 2 ijsjeszaken (schepijs)  met veel smaken schepijs. Een bezoek aan de ruine Beckov moet zeker op het programma staan.

Vanaf deze ruine een prachig uitzicht. In de zomer zijn er soms festiviteiten, ridderspelen e.d. Wij hebben nog nooit het geluk gehad dat wij net op de juiste datum op de camping waren.  Verder is een bezoek aan Piestany en Trencin zeker de moeite waard. Trencin om zijn mooie ruine en Piestany om zijn geneeskrachtige  bronnen.

 

 

 

Route naar de camping:

Camping is erg gemakkelijk te vinden. Je neem op de snelweg Bratislava-Trencin de afslag Nove Mesto. Na een paar honderd meter ziet u de camping (rechts) liggen.

 

Link  met informatie over het meer en de camping

Link naar de pagina van de stad Nove mesto ad Vah

Link naar het kasteel Beckov.